In Control*

In Control is Carin's hondenschool. Zij verzorgt trainingen voor alle rashonden en kruisingen!

Bij In Control kunt u terecht voor begeleiding bij opvoeding, training en gedrag van uw hond. In Control onderscheidt zich van andere hondenscholen door de grote nadruk op individuele aandacht voor u en uw hond. Geen grote groepen met het bijbehorende eindeloze wachten tot u aan de beurt bent. Geen lange saaie theorielessen, maar theorie verweven door de praktijklessen heen, waardoor de theorie meteen in de praktijk kan worden getoond en/of toegepast.

Bij In Control traint u individueel of  in groepjes van maximaal drie cursisten. De nadruk bij In Control ligt op het omgaan met uw hond vanuit begrip. Leren waarom een hond doet wat hij doet en vanuit dat begrip de hond op de juiste manier begeleiden. Bij In Control trainen wij op een positieve, diervriendelijke manier. Dat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van correcties en andere aversieve trainingsmethoden.

Trainen met uw hond moet voor u en uw hond op zijn minst prettig en ontspannen maar, liever nog, een heus feestje zijn!

Wij bieden u de volgende trainingen:

Om te beginnen kunt u met uw pup terecht op onze puppycursus. Daarbij kunt u ervoor kiezen om een blok van vier individuele lessen te volgen, of een blok van zes groepslessen. Deze groep bestaat altijd uit maximaal drie pups!

Voor volwassen honden, puberhonden, herplaatshonden, etc. hebben wij de Basiscursus. In deze cursus bieden wij u een afwisselend programma van gehoorzaamheids- en huishondentraining gecombineerd met de beginselen van allerlei takken van de hondensport. Daarnaast is er veel aandacht voor de alledaagse, soms lastige situaties die u met uw viervoeter kunt tegenkomen. Ook hier kunt u ervoor kiezen om individueel les te krijgen.

Heeft u na deze Basiscursus de smaak te pakken, kunt u vervolgen met 'Gedag, gehoorzaamheid, sport, spel en fun'. Zolang u en uw hond er plezier in hebben kunt u naar behoefte steeds weer een blok van vier lessen bijboeken. 

Behalve bovengenoemde cursussen kunt u bij In Control terecht voor individuele (gedrags-) begeleiding wanneer u even vastloopt in de training of opvoeding van uw hond.

Omgaan met uw hond vanuit begrip!

* Voor meer uitleg over de naam 'In Control', klik hier!

Zie voor verdere informatie, tarieven, etc.: 

of mail of bel naar: [email protected] / 06-18908128

Tip: volg ons ook op facebook: https://www.facebook.com/hondenschoolincontrol

Carin schrijft regelmatig artikelen voor honden(club)bladen. Deze kunt u hier nalezen:

(artikelen mogen gedeeld worden, voorzien van bronvermelding!)

1. Soft gedoe.pdf (PDF — 612 KB)

7. Help hij bijt.pdf (PDF — 573 KB)